maandag 26 december 2016

Razendspannende slotweek: welke beroemdheid legt nog voor nieuwjaar het loodje?



Met o.a. Bowie, Prince, Toots Thielemans, Eddy Wally en Johan Cruyff was 2016 een regelrecht topjaar voor de Celebrity Death List. Nu ook op kerstdag George Michael voor een one-way ticket richting eeuwige jachtvelden koos, gaan we een razend spannende slotweek in waarin nog heel wat celebs zullen proberen op de dodenlijst te geraken van het huidige kalenderjaar. 

Met nog 6 dagen te gaan is het razend spannend aan de kop van het klassement. Tijdens het kerstweekend stoof Rusland onverwacht naar de leiding door in één klap het volledige Rode Leger Koor naar de verdoemenis te zien gaan. Kenners twijfelen echter of deze ramp wel reglementair verliep en zetten dan ook grote vraagtekens bij Ruslands sportiviteit. "Als je naar de goed georkestreerde dopingfraude in de atletiek kijkt van de laatste jaren, is het maar normaal dat we ook nu sceptisch zijn over deze plotse ruk naar de top,” aldus een celebrity watcher.

De Russen hebben echter nog geen gewonnen spel, want het Verenigd Koninkrijk pakte op kerstdag nog uit met een forse inhaalbeweging. “George Michael is een regelrechte topper uit de A-list, dat levert veel punten op.” Celebrity experten wachten verder vol spanning af wat er met de Britse Queen gebeurt, nu ze gisteren de kerstceremonie in de kathedraal miste met een verkoudheid. “Je kan een verkoudheid altijd wel oplopen. Dat ze er net nu mee zit, zou er wel eens op kunnen wijzen dat het land nog een slotoffensief inzet.” 

Een overlijden van het staatshoofd zou de UK allicht genoeg punten opleveren voor de overwinning. “Al blijft het afwachten of in Congo Kabila de week overleeft."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten